viernes, 13 de marzo de 2015

PENSEM QUÈ HEM DE TENIR EN COMPTE PEL NOSTRE FILM

Una sessió de molt diàleg i treball per anar definint què volem tenir en compte de cara a la nostra pel·lícula:
 -Poc diàleg per expressar cinematogràficament les emocions.
 -Més pes en la vessant emocional que la vessant narrativa.
 -Ens inspirem en els visionats de cineastes: aquests ens donen idees, és un punt de partida per a idees més nostres.
 -Tindrem molt en compte les localitzacions, la llum i l’hora del dia. L’alba (pel so dels ocells) i la posta de sol ens resulten especialment interessants. La nit també ens ajuda a emfatitzar l’estat emocional del personatge, la nit ens permet aïllar el personatge de l’espai.
 -Serà necessari documentar-nos i valorar bé les transformacions (de llum, de so, d'espai). Sobretot pel que fa al treball amb els tràvelings. Molt ric en canvis.
 -El valor de la meteorologia: buscarem el vent.
 -El so per damunt de la música. Ens proposem treballar molt bé el so i que aquest sigui un element fort en el nostre curt.
 -Les emocions han d’estar molt ben matisades, per això ens cal definir bé el nostre personatge, tenir-lo molt clar, que aquest tingui una bona base descriptiva.
 -Haurem de tenir molt en compte les regles del joc que se’ns proposen. Serà una manera d'enriquir la nostra pel·lícula i de compartir maneres de treballar amb els companys d'altres centres.
 -El vestuari del personatge serà quelcom a valorar però, sobretot, el color en general.
 -Jugarem amb els paràmetres expressius (alçada, angle, profunditat de camp,...)
 -Buscarem estar a prop del personatge, gravarem bé el rostre, la mirada, ... Els primers plans són molt importants per empatitzar amb el personatge.
 -Les panoràmiques ens permetran anar de l’espai al personatge, ... és una manera de gravar que volem utilitzar després d'haver treballat 'Passatges entre el personatge i el món'.
 -Volem recuperar alguns dels tràvelings i plans del món que hem gravat al llarg del curs. Són espais molt rics cinematogràficament i emocionalment.
 -Els tràvelings els utilitzarem pels trajectes.
 -La selecció de les localitzacions és molt important i els espais on vam gravar les primeres seqüències poden ser bones localitzacions pel film


No hay comentarios:

Publicar un comentario