miércoles, 27 de mayo de 2015

Salida fotográfica inspirados por Gerald Durrell

"Em passava hores assegut als talons o estirat de panxa a terra contemplant la vida íntima de les bestioles que m’envoltaven. Així vaig aprendre moltes coses fascinadores."
Gerald Durrell.


Inspirados por la lectura de un fragmento del libro "La meva família i els altres animals" de Gerald Durell, hacemos una salida fotográfica en busca de un montón de animalillos.  


Les petites abelles agafen  el pol·len de la flor. Són obreres.
L’abella bat les ales a una gran velocitat!. La velocitat de les ales fa que quedi quieta davant la flor. Està triant a quina anar? Damunt la flor les ales transparents reflexen un munt de colors. Les petites abelles fan cercles pentinant la flor. Les potetes peludes recullen el pol·len i van quedant pintades de groc.
Text construït oralment pel alumnes i escrit per la mestra.



Desgranan la mora, quin misteri! D’una en una les petites boletes sanaven esclafant i al final un pinyol!
Un petit escarbat a l’aigua intenta de salbarse de morir ofegat, de mica en mica va pujant per la tija. L’escarbat presumit vol reflexar-se en el rec?.
Cranc de riu
El cranc es para, es queda quiet, i no es mou fins que es sen amanasat i neda de esquena duplagan la cua i quan esta tranquil la deixa astirada.Amb els bigotis sap on pot anar i on no pot anar. He vist que es fa un tunal dins l’aigua.

L'aranya
Hem trobat una bossa de tel, hem esperat una estona i pum! es peta la bossa i cumensan a sortir cries de aranya. Depresa  s’ ascampen  per l’arbre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario